Relax Erbjudande!

Boka 1 timme så bjuder vi på 2:a timmen. (Gäller minst 4 pers mån-fre kl 09.00-16.00)
Boka 2h så bjuder vi på 3:e timmen då ni är minst 10 pers.

Gruppbokningar

Temakväll / dag


Nu kan vi även erbjuda er som grupp diverse intressanta och mysiga paket.Under våra temakvällar kan ni lyssna på professionella föreläsare, njuta av mat & dryck eller uppleva härlig kreativitet. Därefter har ni möjligheten att njuta av vår underbara relaxavdelning.


Teman:

  • Sportsöndag (kommer inom kort)
    (Viasat Fotboll, Hockey & Motor)


  • Hetta - Honungsvin - Hälsa

   (Det perfekta vinet till stark mat...)  • Hårstyling

   (Prova något nytt med din frisyr...)Sportsöndag med tilltugg

Du som är sportintresserad! Kom med ditt gäng till oss på söndagar för att se på fotboll, hockey eller motorsport på våra Viasatkanaler. I priset ingår en plocktallrik och vår relaxavdelning i 3 timmar. (4-12 pers)

Pris: 750:-Hetta - Honungsvin - Hälsa

För dig som är en livsnjutare och bara nöjer dig med det bästa har vi här en unik vinprovning med ett helt nytt vin på marknaden som är producerat av renaste honung.

Du får träffa vinets grundare, Örebroaren Adam, som med samarbetspartners tagit fram receptet till detta vin och följa med honom lite grann på hans 7-åriga resa från idé till produkt som nu äntligen har gett resultat i det nya vinet TEJ Golden Dry Honey. Vinet är perfekt till kryddstark mat, sushi, desserter och som sällskapsdryck. I denna vinprovning får du uppleva skillnaden mellan att dricka "Tej" jämfört med ett rödvin till just stark mat från restaurang Wongs och prova "Tej" med sushi från East West Sushi och även ihop med färsk frukt.

45 min Vinprovning 6-10 pers

  6 pers      450:-/pers
  7 pers      400:-/pers
  8-10 pers      350:-/pers


Kombinera gärna vinprovningen med vår relaxavdelning.Läs gärna mer på www.tej.seHårstyling

Vardag och fest

Är du nyfiken på vad du skulle kunna göra annorlunda med din frisyr? Vår hårstylist Frida fixar här en vardagsfrisyr och en festfrisyr på dig som ger dig inspiration och lite nytänkande.

4-6 pers Vardags- och festfrisyr

7-8 pers Endast en frisyr/person

Ca 2-3 tim 550:-/pers


Möhippa & Födelsedag

Hyr vår relaxavdelning och låt bruden/födelsedagsbarnet få känna sig som en prinsessa för en kväll. Vår hårstylist Frida gör en snygg håruppsättning/frisyr.

Hårstyling ca 60 min 750:-


Snabbstyling ca 20 min/pers

Hyr vår relaxavdelning inför en utekväll/fest. Vår hårstylist Frida tar hand om dig efter relaxen och gör dig supersnygg i håret innan "festen".

4-6 pers hårstyling         250:-/pers