Relax Erbjudande!

Boka 1 timme så bjuder vi på 2:a timmen. (Gäller minst 4 pers mån-fre kl 09.00-16.00)
Boka 2h så bjuder vi på 3:e timmen då ni är minst 10 pers.

Behandlingar   


Spa-behandlingar

Ansikte

Ansiktsmassage   

Ansikte-, dekolletage och hårbottenmassage
25 min 425:-  Ansikte + Lera
Ansiktsmassage som ovan och en härlig självvärmande lera (se info nedan **) på ryggen
30 min 575:-


**Självvärmande lera
Självvärmande lera är en inpackning av havslera som vanligtvis läggs på ryggen. Leran ökar blodcirkulationen, drar ut slaggprodukter och tillför kroppen viktiga mineraler och spårämnen. Leran har en värmande och bubblande effekt som känns fantastisk när du ligger på den.  


Näringskuren 
Rengöring, ansiktsmassage, mask och en vårdande ögon- och ansiktskräm för din hudtyp
45 min 650:-


Rengöringskuren
Rengöring, peeling, ansiktsmassage, och en vårdande ögon- och ansiktskräm för din hudtyp
45 min 650:-
Ansiktsbehandlingar "Rosen" (Bea)
Ansiktsbehandlingar med produkter från Rosen Serien.

Stora Rosen (Bea)
Rengöring, PH-balansering, peeling, varm handduk, ansiktsmassage med välgörande olja, lermask, c-vitamin serum, fukt- och ögonkräm
60 min    695:-

Lilla Rosen (Bea)
Rengöring, PH-balansering, peeling, ansiktsmassage med välgörande olja, lermask, fukt- och ögonkräm
45 min    595:-

Rosen Quick-Fix (Bea)
Rengöring, peeling, fukt- och ögonkräm
25 min    350:-Stora ansiktskuren
Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och en vårdande ögon- och ansiktskräm för din hudtyp
60 min 695:-


Ansikte De Luxe    
Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask, en vårdande ögon- och ansiktskräm för din hudtyp och en härlig självvärmande lera på ryggen.
65 min 845:-


Händer

Handmassage
Arm och handmassage
25 min 425:-


Hand + Lera            
Handmassage och en härlig självvärmande lera på ryggen
30 min 575:-


Stora handkuren 
Rengöring, peeling, handmassage, mask och en skön återfuktande kräm
60 min 695:-


Hand De Luxe
Rengöring, peeling, handmassage, mask, en skön återfuktande kräm och en härlig självvärmande lera på ryggen
65 min 845:-


Fötter

Fotmassage
Framsida ben och fotmassage
25 min 425:-


Fot + Lera  
Fotmassage och en härlig självvärmande lera på ryggen
30 min 575:-


Stora fotkuren
Rengöring, peeling, fotmassage, mask och en skön återfuktande kräm
60 min 695:-


Fot De Luxe
Rengöring, peeling, fotmassage, mask, en skön återfuktande kräm och en härlig självvärmande lera på ryggen
65 min 845:-


Kroppsbehandling & Inpackning

Bodyscrub
Helkroppspeeling där döda hudceller försvinner och ny fräsch hy träder fram. Behandlingen sätter även fart på blodcirkulationen och därmed förbränningen i kroppen. Behandlingen avslutas med en återfuktande kroppslotion. Rekommenderas före solning då färgen håller längre och inte flagar bort.  
45 min 595:-


Body De Luxe
Helkroppspeeling där döda hudceller försvinner och ny fräsch hy träder fram. Efter duschen packas du in i en härligt doftande aromaolja. Under tiden du ligger inpackad får du en skön avslutande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och en vårdande ögon- och ansiktskräm för din hudtyp.105 min   1290:-


Lerkuren

En varm lerinpackning som ger din hud en boost av viktiga mineraler och spårämnen och som även värmer muskler och leder. Under tiden du ligger inpackad får du även en skön ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med att du blir insmord med en återfuktande kroppslotion.

50 min 675:-Stora Lerkuren

Massage 30 min + lerkuren (se ovan)

80 min 965:-Avgiftande lerinpackning "Phytomer"

Varm lerinpackning med ett tillsatt djuprengörande serum. Under tiden du ligger inpackad får du en ögonmask och ögonmassage eller en hårbottenmassage och efter duschen blir du insmord med en återfuktande kroppslotion. Behandlingen innehåller även en härlig inledande och avslutande fas "a la Phytomer" som hjälper dig att slappna av så du får ut det mesta av din behandling. Den inledande och avslutande fasen innehåller ett underbart doftande relaxing serum som du får andas in och som placeras på flera punkter på kroppen där du lättast tar upp dem. Du blir även torrborstad av natursvampar, du får massage och stretchas på vissa områden.

70 min    785:-Formande Geléinpackning "Phytomer"
Geléinpackning med ett tillsatt formande serum. Under tiden du ligger inpackad får du en ansiktsmassage och efter duschen blir du insmord med en återfuktande kroppslotion. Behandlingen innehåller även en härlig inledande och avslutande fas "a la Phytomer" som hjälper dig att slappna av så du får ut det mesta av din behandling. Den inledande och avslutande fasen innehåller ett underbart doftande relaxing serum som du får andas in och som placeras på flera punkter på kroppen där du lättast tar upp dem. Du blir även torrborstad av natursvampar, du får massage och stretchas på vissa områden.

70 min    785:-Lyxiga hårkuren

Behandlingen börjar med att du får en hårbottenmassage med silkesprotein som ger dig näring till håret. Därefter appliceras varm lera över håret som packas in i plast. Under tiden produkterna verkar får du njuta av en härlig ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en dusch. (Medtag egen kam/borste)

45 min  655:-Choklad, Kaffe & Havtorn

Lilla Choklad Kaffe & Havtornpaketet

Helkroppsbehandling med en fantastisk kombination av choklad, kaffe och havtorn. 30 min massage, bodyscrub och en härligt doftande chokladlotion smörjs in på din kropp.

80 min 995:-Stora Choklad Kaffe & Havtornpaketet

Helkroppsbehandling med en fantastisk kombination av choklad, kaffe och havtorn. 30 min massage, bodyscrub och en härligt doftande chokladlotion smörjs in på din kropp. Behandlingen avslutas med en ansiktsbehandling som även den innehåller choklad, kaffe och havtorn.

135 min 1535:-Hot Chocolate

Hot Chocolate Massage

Varm och avslappnande helkroppsmassage med äkta 85 % -ig mörk choklad, sheasmör och oljor som verkar mjukgörande för huden och upplyftande för själen. Chokladen höjer även seretoninhalten i kroppen som är kroppens lyckohormon och har även en avstressande effekt. 

60 min 855:-Hot Chocolate De Luxe

Varm och avslappnande helkroppsmassage med äkta 85 % -ig mörk choklad, sheasmör och oljor som verkar mjukgörande för huden och upplyftande för själen. Chokladen höjer även seretoninhalten i kroppen som är kroppens lyckohormon och har även en avstressande effekt. Efter massagen följer en underbar ansiktsbehandling med härligt doftande chokladprodukter.

110 min 1395:-